V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

Silvestrovanje stanovalcev doma in oskrbovanih stanovanj

četrtek, 21. 12. 2017, se je v DOMU POD GORCO odvijal večer blišča in dobre volje. Večer, ko so se gospe doma in oskrbovanih stanovanj »prebudile« v boginje in zasijale v soju žarometov. Njihovi spremljevalci pa so jim sledili kot se za takšne dogodke spodobi. Skupaj s stanovalci in svojci smo se podali v izbrani, okusni »silvestrski večer« od svečanih oblek, izbranega nakita in rahlo poudarjenega make upa do okusne pojedine izpod rok kreativnih kuharjev doma ter sproščenega in zabavnega programa s tradicionalnim odpiranjem penine. Iskrice v očeh, široki nasmehi, glasba, miganje, objemi in trkanje kozarcev z dobrimi željami so obogatili večer, ko smo pozabili na vsakdanji utrip in se prepustili toku sreče in lepih misli.  

Bilo je preprosto lepo. Lepo, ker ste z nami VI drage stanovalke in stanovalci, ki z nami sobivate v okolju srčnosti in prijateljstva.  Da to niso le napisane besede, naj več povedo obrazi ujeti v fotografski objektiv.

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content