V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

Silvestrovali smo in bilo je lepo

V ponedeljek, 21.decembra 2015, smo v DOMU POD GORCO pripravili silvestrovanje za naše stanovalce, njihove svojce in tudi nas zaposlene, ki z njimi preživimo lep košček našega vsakdanjika. Jedilnica in avla sta bili dogodku primerno lepo okrašeni. “Okrasili” smo se tudi mi, tako stanovalci kot svojci in zaposleni, ki smo svoje dolgočasne delovne obleke zamenjali za svečane. Silvestrovanje se je začelo s slovesnim pozdravnim govorom direktorja Gregorja Žigona, ki je vsem zaželel čim lepše silvestrovanje. Sledil je nastop našega domskega pevskega zbora Gorca, ki ga s srčnostjo vodi Katja Fojtl. Fant in tri dekleta so nas spomnili na “tiste stare čase” in nismo se mogli upreti, da ne zapojemo skupaj z njimi.Tako kot je naš zborček poskrbel za našo dušo, so naši kuharji poskrbeli za naše brbončice. Odličen in energičen glasbenik gospod Boštjan Lenič nas je s svojo neskončno energijo popeljal v svet pesmi in plesa. Pridružil se mu je naš Robi, Barbka in Primož. Ob vseh evergreenih je težko sedeti, pa čeprav vozičku. Plesali smo, vsak po svojih najboljših močeh, a v srcu poskočno, veselo in noro. Leta so se nekam izgubila  in šele boleče noge so nas za hipec posadile nazaj na stol. Prepričajte se sami. Dom je pokal po šivih od mladostne energije v nas. Ob vrhuncu slavja je direktor s sabljo odprl penino.Nazdravili smo novemu letu in si zaželeli zdravja, sreče in miru. Če imaš to troje, pride zadovoljstvo kar samo od sebe, kajne?

Trenutek prehoda v novo leto vzbudi v človeku različne spomine. Z veseljem smo jih delili med seboj, se zraven nasmejali in tudi včasih zamislili. V novem letu bomo še z večjim veseljem skupaj ustvarjali nove spomine, saj ti grejejo srce in dušo s toplino človečnosti, kajne? Pa srečno vsem skupaj in hvala vsem zaposlenim, da so pričarali vsem nam čudoviti večer. Za konec besede gospoda, ki je svoje starše pospremil spat: “Toliko se dogaja mami in očetu v tem letu, ko se jima ni prej dogajalo v desetih letih…!” Ja, in prav je tako, kajne? 

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content