V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

Otroški tabor v Domu pod gorco

Želja, da prisluhnemo in pomagamo svojih zaposlenim pri usklajevanju družinskih in delovnih obveznosti, je letos pripeljala do drugega otroškega tabora, ki je potekal od 16. do 18. avgusta 2017.

Tridnevni dogodek, ki je bil po dnevih tematsko obarvan, smo izkoristili predvsem za sproščeno preživljanje prostega časa, vstran od televizije, računalnikov, kjer nam ne manjka igre, zabave, ustvarjanja in veselja. Na taboru je bilo vsakodnevno vključenih približno od 20 do 25 otrok, ki smo jim bili za družbo in podporo, zaposleni Doma pod gorco. Vsako jutro smo jih pričakali z zajtrkom, sledil je obhod po Domu, ko smo stanovalcem ob zajtrku zaželeli dober tek.

Nadaljevale so se različne dnevne aktivnosti. Njihovo kreativnost smo spodbujali pri urejanju čutne poti, hiše eksperimentov, kuharske veščine so uporabljali pri kuharski urici z direktorjem, pri pripravi sadne kupe in kreiranju svoje pizze.

Vsekakor pa je največjo razigranost spodbudil animator Malek. Z napihljivim gradom, športnimi rekviziti ter s čarovniškimi triki je navduševal tako mlado kot staro.

Kaj povedati? Bilo je smeha, zabave, solz in nekaj najstniškega dokazovanja. Skratka vse, kar pritiče našim nadobudnežem. Vse to smo zavili v celofan in sklenili, da se naslednje leto, zrelejši in »pametnejši« ponovno vidimo.

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content