V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

Otroški tabor 2018

Lansko leto smo se razšli z obljubo, da se v letu 2018 ponovno srečamo, zrelejši in »pametnejši«. Srečali in družili smo se z otroki naših zaposlenih, ki jih tretje leto zapored gostimo v našem domu. Letos smo že izkušeni »mački« pri pripravi takšnih srečanj, zato doživetij ni manjkalo. Veliko otroškega živ žava in igrivosti smo bili deležni od 22. do 24. avgusta. Tridnevni dogodek smo izkoristili za sproščeno preživljanje prostega časa z različnimi aktivnostmi: kreativne delavnice, kuharska urica, hiša eksperimentov. 

Na taboru je bilo vsakodnevno vključenih približno od 20 do 25 otrok, ki smo jim bili za družbo in podporo zaposleni Doma pod gorco. Ob prihodu je bilo prvo jutranje opravilo, priprava zajtrka. Zajtrk, zajtrk in še enkrat zajtrk, ki zagotavlja beljakovine, ogljikove hidrate, maščobe…

Nadaljevali smo na terasi pred vhodom, kjer smo migali in se razgibavali skupaj s stanovalci. Jutranje druženje se je nadaljevalo z obhodom po domu in  jutranjemu pozdravu stanovalcem, ki se žal ne morejo udeležiti jutranje telovadbe. 

Sladka kuharska urica je bila v družbi direktorja, g. Gregorja Žigona, kjer so se »cedile« palačinke z različnimi namazi. Bilo je tako dobro, da smo si prste obliznili. Sledilo je tiso, kar otroci najraje počnejo, igranje, ki se je nadaljevalo po kosilu. Naslednji dan smo druženje popestrili s Hišo eksperimentov in za uro ali dve postali »veliki« izumitelji. Vrhunec zadnjega dne pa je bil obisk Bumbar parka, ki je sprostil vso otroško domišljijo in nora zabava se je začela. Je pa res, da čas hitro mineva, zato je bilo težko oditi domov. Za konec kot se spodobi, skupinska slika in poslikana majica, ki bo imela rok veljavnosti do naslednjega leta. Zaželeli smo jim uspešno šolsko leto in se vidimo naslednje poletje.

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content