V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

11. rojstni dan DOMA POD GORCO

Glede na trenutno situacijo, ki vlada v svetu in v Sloveniji, zaradi virusa COVID-19, smo se že drugo leto zapored odpovedali našemu »tradicionalnemu« praznovanju rojstnega dne DOMA POD GORCO.

Kljub temu smo si vzeli trenutek zase in na nekoliko skromnejši in nič manj kot običajno srčno in slavnostno okronali 14. februar, 11. rojstni dan DOMA POD GORCO.

Kolikor so nam okoliščine omogočale, zaradi  upoštevanja in prilagajanja ukrepom za zajezitev virusa, smo izvedli naše praznovanje v zelo okrnjeni obliki. Našim stanovalcem smo pripravili slavnostno kosilo, nazdravili s kozarcem penine in kot se za rojstni dan spodobi naše brbončice razvajali še z okusno rojstnodnevno torto. S prijetnimi zvoki harmonike nas je navdušil naš dolgoletni glasbeni prijatelj Boštjan Lenič.

Ne glede na skromen dogodek, ki nam je vsem prinesel zadovoljstvo in prijetne občutke, smo za trenutek pozabili na prisotnost virusa, ki nam je zadnji dve leti precej otežil življenje.

Ob rojstnem dnevu si običajno zaželimo nekaj lepega. Ni potrebno posebej ugotavljati, kaj je bila naša rojstnodnevna želja. 

Vsi smo istega mnenje…naj odide virus čim prej vstran, da bomo lahko znova zaživeli v duhu sproščenosti, prijaznosti, empatije in upanju v prihodnost.

Se vidimo naslednje leto…

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content