Poslovni catering vključuje oskrbo s hrano in pijačo na poslovnih dogodkih (preberite več). V tem sklopu vam ponujamo naslednje načine pogostitve poslovnega cateringa:
Pogostitve med odmori (Coffee Break): pogostitev med odmori ali coffeebreak ni namenjen kavi, temveč neformalnemu druženju, klepetu in spoznavanju v času odmora ali počitka v okviru različnih vrst poslovnih dogodkov. Verjetno si ne predstavljamo organizacije konference, srečanja, seminarja, predavanja, izobraževanja in podobno brez te oblike cateringa. V sklopu te oblike cateringa vampostrežemo s kavo, čajem, sokovi, sadnimi napitki, vodo, sladkimiin slanimi prigrizki, svežim sadjem in podobno.
Cocktail Party ali Finger Food: cocktail party ali finger food je način pogostitve, ki je primeren za stoječe sprejeme. Jedi v velikosti grižljaja udeležencem dogodka omogočajo prosto in lahkotno gibanje po prostoru in druženje z ostalimi udeleženci dogodka. Čeprav so majhne, so jedi izredno dovršeno in premišljeno pripravljene, saj morajo kljub velikosti grižljaja biti zanimive, estetsko dovršene in okusne na pogled. Hkrati morajo zagotavljati enostavno zaužitje brez umazanja rok in obleke. V naši ponudbi za Cocktail Party ali Finger Food so:
Različne vrste kanapejev: s pršutom in melono, z mozzarelo in paradižnikom, roast beef, pečen na angleški način, z dionsko gorčico na rukoli, kanapeji s šunkinimi zvitki, s prepeličjimi jajci, s sirom in sadjem, s sirnim namazom, z dimljenim lososom na sveži solati z limono, z rakci in podobno. Možnosti kanapejev je neskončno.
Pečen mlad sir v slaninskem ovoju
Zeliščna skuta s češnjevim paradižnikom in baziliko
Ocvrti rakovi repki
Ajdovi blini s prekajenim lososom in kremnim sirom
Škampi v bučkini srajčki
Tofu kocke v sezamovi in laneni srajčki
Piščančja jetrca in suhe slive, ovite v slanino
Šunka v testu, rezana pred gostom, s hrenom in zelenjavo
V testo ovita Kranjska klobasa z različnimi omakami
Sladice: Mignoni, Čokoladni mousse s pomarančo, Tiramisu v kornetku

Hladni bife: zelo priljubljen način pogostitve, primeren za vsako priložnost in različne vsebine dogodkov. Lahko ga uporabimo zastoječe ali sedeče sprejeme za poljubno število oseb. Hladni bife je prilagojen različnim okusom in pričakovanjem. Ne gre samo za pršut, suhomesnate izdelke, različne sire, sadje in zelenjavo,ampak predvsem izvirnost kombinacije posameznih okusov v njihovo nadgradnjo. V sodelovanju z vami izberemo vrhunske sestavine in sooblikujemo gurmanske užitke glede na letni čas, vsebino dogodka, strukturo in število udeležencev dogodka. »Pika na i« je skladna in dopolnjujoča dekoracija.
Hladno-topli bife: razširjena oblika hladnega bifeja, kjer poleg hladnih jedi ponudimo še tople jedi. Izbor jedi prilagodimo vašim željam, potrebam in letnemu času. Najbolj pogoste oblike hladno-toplega bifeja so klasičen, slovenski in vegetarijanski ter dietni (za sladkorne bolnike, brez glutena), ki jih pripravimo seveda v skladu z vašimi posebnimi zahtevami.
Postrežena gala kosila ali večerje: gala kosilo ali večerja je pogostitev, primerna za vrhunska slavnostna srečanja, ki vključuje več izbranih jedi, ki si sledijo v premišljenem in skrbno načrtovanem zaporedju. Vsak hod spremljajo izbrana vrhunska vina, pri čemer je na vašo željo na pogrinjku tudi jedilni in vinski list, ki udeležence dogodka vodi skozi pogostitev. Posebno vlogo imajo pogrinjki, ki jim pri svečano postreženem kosilu ali večerji posvečamo še več pozornosti, in seveda izbrana dekoracija. Gala kosilo ali večerjo na vašo željo pripravimo tudi v bifejski obliki ali v kombinaciji postrežbe in bifeja.

Ponudba jedi za gala kosila ali večerje (bifejska ponudba):
Predjedi
Pečena šunka v testu s hrenom (rezana pred gosti)
Kraški pršut s smokvami v portovcu
Goveji karpačo s parmezanom na rukoli
Telečji jezik vinaigrette
Svinjska ribica z rožmarinom na popečeni pikantni zelenjavi
Divjačinska pašteta v testuTerina iz gosjih jeter
Prekajena gosja prsa z lečo
Solata iz koromača, pomaranč in prekajenega lososa
Lososov karpačo z rdečim poprom
Nadevani jadranski lignji z lososovo peno
Hrustljavi škampovi repki na sveži solati s tatarsko omako
Prekajena postrv s kalčki in gorčično omako
Solata iz sveže popečene zelenjave z belim sirom
Avokado s piščancem in paradižnikovim koktajlom v solati
Solata s popečenim filejem ostriža
Lososov karpačo z mariniranim rdečim poprom
Zapečene jakobove školjke (capesante) z limono in kaviarjem
Tople predjedi
Njoki s tartufi
Rižota z beluši in kraljevimi kozicami
Rezanci s škampi
Bakalca z idrijskimi žlikrofi
Ribje jedi
Postrv, popečena na bučnem olju z ajdovo kašo in omako iz bele kolerabe
Lignji saltimbocca z žajbljem in pršutom na črni rižoti
Brancinov file na zelenjavi bouillabeise z bazilikino rižoto
Glavne jedi
Nadevana piščančja prsa in kruhovim kipnikom
Telečji medaljon na popečeni zelenjavi z rožmarinovo omako
Goveji rumpsteak s poprovo skorjo in popečenim krompirjem
Žrebičkov file z jurčki in portsko omako s slano gibanico
Divjačina po lovsko in polenta
Sladice
Kokosove kroglice
Čokoladna terina
Beli čokoladni mousse
Orehova rezina s parfejem
Prekmurska gibanica
Narastek iz prosene kaše z dušenimi slivami
Tortni butik (preberite več)