V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

Zahvala vsem, ki ste polepšali naš DAN ODPRTIH VRAT

»Potrebujemo čas za sanje, čas za spomine in čas, da dosežemo neskončnost. Čas, da smo.« Gladys Taber

Tako smo zapisali na naši spletni strani in tako se uresničujejo naše sanje, ki skupaj z vami, naši dragi prijatelji, ki ste se nam v tako velikem številu pridružili na našem drugem Dnevu odprtih vrat v soboto, 11. junija 2016, tkejo številne nitke spominov za jutri, za neskončnost. Če smo bili lani prepričani, da smo pripravili enkraten, čudovit prvi Dan odprtih vrat, potem letos vemo, da je pognal globoke korenine, ki jih ne more nihče izkopati. Vemo, da bo drugemu sledil še tretji, četrti in … številni naši Dnevi odprtih vrat. Kako vemo? Ker je bilo spet toliko srčnosti, toplih, dobronamernih misli in dejanj, veselja in smeha, radožive razigranosti, da čutimo, da je naš Dan odrtih vrat preprosto postal tudi vaš Dan srčnosti in radodarnosti.

Lepo se je bilo spet z vami, dragi prijatelji. Vaša neskončna energija, veselje in smeh ter človečnost so nam znova pokazali, kako srečni smo, ker vas imamo. Še vreme je pokazalo svoj najlepši obraz, saj bi mu bilo ob vsem tem, kar ste dali vsem nam, nerodno, če ne bi dalo vsaj sonca in neba brez oblakov. Zahvaljujem se vam, ker ste svojo človeškost poklonili Janu, dečku v nežnih otroških letih življenja, ki se mora soočati z bremenom bolezni, ki ga ne zmoremo odrasli ljudje. Zaradi vas bo njegov dan vsaj nekoliko lažji, srca njegove družine polnejša optimizma in vere v jutri. Z vašo neutrudno energijo in pomočjo smo skupaj zbrali 1.150 EUR za Jana.

Mi pa… Se vidimo najkasneje na naslednjem Dnevu odrtih vrat. Tako si želimo. Ker je treba življenju dati vsebino, ki jo lahko napolnijo samo prijatelji, kajne? Seveda so naša vrata za vas vedno odprta. Pa pridite kaj naokoli. Veselimo se dne, ko se spet srečamo.

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content