V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

Strokovna ekskurzija DOMA POD GORCO

A ni bilo čudovito na naši prvi skupni strokovni ekskurziji v Domu za starejše Šmarje pri Jelšah? Spoznali smo čudovit dom, se seznanili z res dobrim primerom poslovne parkse in se navdušili nad lahkotnostjo topline, ki kar teče skozi vse prostore tega doma. Letos se odpravljamo v DOSOR, Dom za starejše občane Radenci (več o njih si lahko preberete tukaj). Dom starejših občanov Radenci že od leta 2008 združuje več kot 100 zaposlenih, ki s svojo predanostjo in srčnostjo zagotavljajo varen in sproščen vsakdan kar 178 stanovalcem in njihovim svojcem. Ponašajo se z mednarodno nagrado Ženskam prijazno podjetje in s certifikatom Družini prijazno podjetje. spoznali jih bomo tudi osebno.

Strokovna ekskurzija bo organizirana v dveh delih, da se je lahko udeleži čim večji del zaposlenih. Menimo, da s spoznavanjem drugih bogatimo svoje lastne izkušnje in prelivamo ideje, porasle v naših glavah, v dejanja. Prva skupina bo obiskala DOSOR v četrtek, 24.11.2016, druga pa v četrtek, 08.12.2016. Več informacij v nadaljevanju.

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content