V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

OBVESTILO SVOJCEM

Spoštovani svojci, 

včeraj, 29. 10. 2020, smo odvzeli že tretje brise 70 negativnim stanovalcem. Rezultat je pokazal, da je od teh 16 stanovalcev pozitivnih na COVID-19. Vsi stanovalci se dobro počutijo in so asimptomatski (brez vidnih znakov okužbe). Vse svojce na novo pozitivnih stanovalcev smo telefonsko že obvestili. Tekom današnjega dne bomo stanovalce premestili v rdečo cono, ki jo imamo pripravljeno v prvem nadstropju našega doma. Na enoti Spominčica smo preventivno odvzeli bris enemu stanovalcu, ki pa je negativen, tako da ostaja enota Spominčica v celoti negativna. Prav tako smo včeraj testirali tri zaposlen, katerih testi so  prav tako negativni.

Prve pozitivne stanovalci, ki so preboleli virus, bom postopama pričeli vračati v svoje sobe, le te bomo predhodno dodatno razkužili in pripravili varno okolje. O premestitvah le teh vas bomo individualno obveščali.

Za vse stanovalce je dobro poskrbljeno in naši zaposleni se kljub temu, da so v okrnjeni obliki, trudijo po najboljših močeh. Dodatno smo poskrbeli za stanovalce in jim pripravili paketke s sadjem, suhimi slivami, čokolado ipd. Tudi v prihodnjih dneh jih bomo obdarili s sladkimi dobrotami in dodatnim sadjem.

Imamo tudi dodatno strokovno pomoč iz strani regijske koordinatorke za Covid gospe Limonšek in dr. Kotnikove.

Sproti vas bomo o vseh novosti obveščali preko e-pošte in naše spletne strani. Za vsako morebitno poslabšanje zdravstvenega stanje vašega svojca pa telefonsko. 

Lahko ste brez skrbi, dobro bomo poskrbeli za vaše svojce.

Z mislimi smo z vami in hvala za vašo podporo.

                                                                                     Vodstvo DOMA POD GORCO

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content