V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

OBVESTILO SVOJCEM

Spoštovani svojci,

sporočamo vam, da smo v našem domu zajezili izbruh okužbe s Covid-19. Zadnja potrjena okužba pri stanovalcih je bila 7.2.2022, s 16.2.2022 pa smo rdečo cono zaključili.

V skladu z novo sprejetim odlokom Vlade Republike Slovenije z dne 19.2.2022; Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19, ki je pričel veljati z dne 21.2.2022, vas  prosimo, da upoštevate naslednja priporočila:

  • Obiske omogočamo samo zdravimosebam, ki imajo PCT potrdilo s QR kodo. Pri dokazovanju pogoja PCT se je potrebno izkazati z veljavnim osebnim dokumentom;

  • Obiski so omejeni na eno zdravo osebo;

  • Če pri sebi opazite znake koronavirusne bolezni ali ste pozitivni na Covid -19 in ste bili v roku 14 dni pred pojavom znakov okužbe na obisku v našem domu, nas prosim seznanite, da lahko sledimo stikom in preprečimo morebiten vnos okužbe v dom;

  • Uporaba zaščitne kirurške maske je obvezna pri gibanju in zadrževanju v vseh prostorih v notranjosti doma, tudi v kavarni in na vseh zunanjih javnih površinah okrog doma, če ni mogoče zagotoviti medsebojne razdalje 1,5m.

Glede na epidemiološko situacijo vas bomo tudi sproti obveščali o sproščanju ukrepov, saj se zavedamo,  kako pomembni so obiski svojcev za naše drage stanovalce in vpliv na njihovo psihofizično počutje.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje ter odgovornost pri izvajanju vseh zgoraj navedenih ukrepov, ki so ključnega pomena za preprečevanje širjenja okužbe Covid-19 in ostalih respiratornih obolenj.

                                       VODSTVO DOMA POD GORCO 

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content