V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

OBVESTILO SVOJCEM

Spoštovani svojci,

kot smo vas že seznanili, smo imeli dne 27.1.2022 potrjeno prvo okužbo Covid-19. Takoj smo izvedli vse preventivne ukrepe in vzpostavili rdečo cono.  Stanovalci se dobro počutijo in v večini bolezen poteka v blažji obliki.  Prvi stanovalci so danes tudi že preseljeni iz rdeče cone.

Redno vsak dan kontroliramo in jemljemo brise in v tem trenutku ne ugotavljamo novih primerov okužbe s Covid-19 pri stanovalcih.

Glede na trenutno situacijo vas obveščamo, da bodo obiski ponovno mogoči v naslednjem tednu, predvidoma od srede, 9.2.2022. O natančnosti termina vas bomo obvestili v začetku naslednjega tedna.

V tem času bodo omogočeni obiski le pri stanovalcih v paliativni zdravstveni negi oz. v nujnih primerih, za kar se dogovorite  v socialni službi ali pri diplomirani medicinski sestri v službi zdravstvene nege in oskrbe. 

Stanovalcem lahko dostavite nujno potrebne potrebščine, ki jih pustite na recepciji doma.

Prav tako pa so omogočeni pogovori s stanovalci v rdeči coni po predhodnem dogovoru s strokovno vodjo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje ter odgovornost pri izvajanju vseh uvedenih ukrepov, ki so ključnega pomena za preprečevanje respiratornih okužb, predvsem pa za preprečitev vnosa in širjenja COVID-19.

                                                                                                       VODSTVO DOMA POD GORCO 

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content