V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

OBVESTILO SVOJCEM

Spoštovani svojci,

kot smo vas že seznanili, smo imeli dne 16.11.2021 potrjeno okužbo Covid-19 pri stanovalcu 3. etaže doma. Takoj smo izvedli vse preventivne ukrepe in vzpostavili rdečo cono na 1. etaži (soba 1.24 in športni center). Dne 17.11.2021 smo odvzeli kontrolne brise vsem stanovalcem na 3. etaži, kot tudi stanovalcem ostalih etaž, s katerimi je pozitivna oseba imela tesen stik in vsi odvzemi brisov so bili negativni.

Po navodilih Ministrstva za zdravje in NIJZ,  smo danes, 19.11.2021, 3. dan od potrjene okužbe, ponovno izvedli testiranje in vam z veseljem sporočamo, da so vsi odvzemi brisov negativni.

Na 3. etaži so v tem času še zmeraj odpovedane vse skupinske aktivnosti. Stanovalci bodo do nadaljnjega prejemali obroke v sobo ter se v večini zadrževali v svojih sobah in na balkonih. Dovoljeni so tudi individualni sprehodi okrog doma, pri čemer je potrebno upoštevati vsa naša navodila: razkuževanje rok, vzdrževanje medsebojne razdalje in nošenje zaščitne maske ves čas, ko so izven svoje sobe.

Obiski so omejeni na eno zdravo osebo z upoštevanjem vseh preventivnih ukrepov. Predvsem priporočamo, da ob ugodnem vremenu čas obiska preživite zunaj doma kot sprehod, seveda z uporabo maske in ustrezno medsebojno razdaljo.

Po navodilih Ministrstva za zdravje in NIJZ, bomo naslednjo kontrolo brisov izvedli v nedeljo, 21.11.2021.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje ter odgovornost pri izvajanju vseh uvedenih ukrepov in vas pozivamo, da na obisk prihajate resnično popolnoma zdravi. Le tako bomo lahko zaščitili naše drage stanovalce in se izognili povečanemu vnosu virusa SARS-CoV-2 v naš dom.

                                                                                             VODSTVO DOMA POD GORCO 

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content