V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

OBVESTILO SVOJCEM

Spoštovani svojci,

tudi letos bomo v DOMU POD GORCO organizirali  DAN ODPRTIH VRAT, ki ga bomo priredili drugače kot prejšnja leta, v skladu z uredbami in možnostmi, da še nadalje izvajamo vse potrebne zaščitne ukrepe.

Dan odprtih vrat bo letos namenjen našim stanovalcem doma kot tudi stanovalcem oskrbovanih stanovanj ter zaposlenim. V okviru nekaterih aktivnosti in gostov se bomo nekoliko sprostili in zahvalili za njihovo potrpežljivost in neuklonljivo voljo, da smo iz te bitke z virusom odšli kot zmagovalci. Še vedno pa moramo upoštevati priporočila za preprečevanje širjenja okužb SARS – CoV-2.

Zaradi tega bodo v soboto, 12.6.2021, obiski v Domu pod gorco mogoči šele od 15. ure dalje.

V kolikor pa želite na ta dan stanovalca/ko odpeljati domov oziroma imate načrtovane druge obveznosti, vas prosimo, da o tem obvestite socialno delavko ga. Tjašo Štesl, in sicer najkasneje do petka, 11.6.2021, do 14. ure, na telefon 02/480-56-70 ali gsm 041 324 327.

Za vaše razumevanje se vam iskreno zahvaljujemo in vam še naprej želimo obilo prijetnih trenutkov v času druženja s svojimi bližnjimi.

                                                                                 Vodstvo DOMA POD GORCO 

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content