V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

OBVESTILO SVOJCEM

Spoštovani svojci,

obveščamo vas, da smo z današnjim dnem pričeli cepiti stanovalce proti Covid-19. Prednostno je cepivo namenjeno stanovalcem, ki še niso preboleli Covid-19. Za cepljenje se  jih je odločilo 29. Postopoma bomo cepili še zaposlene kot tudi stanovalce, ki so Covid-19 že preboleli.

Trenutna situacija v Domu je sicer zelo pozitivna saj ne beležimo nobenega primera Covid-19 pozitivnega stanovalca. Vendar pa nas to ne sme zavesti. V naši regiji namreč porast okužb ne upada kvečjemu se še naprej precej širi. Iz tega razloga moramo biti zelo preudarni in pazljivi, da ne bi po nepotrebnem prišlo do ponovnega vnosa okužbe v naš dom.

Zavedati se moramo, da naši stanovalci sodijo med najbolj ranljivo populacijo, ki jo je potrebno še posebej zaščititi, zaradi česar še ne popuščamo pri vzpostavitvi določenih ukrepov.

Da se izognemo ponovnemu vnosu okužbe vas vljudno prosimo, da glede obiskov ali izhodov še naprej upoštevate podana navodila, saj bomo lahko le na tak način zagotovili varnost naših stanovalcev in vaših bližnjih.

V tem prazničnem času smo povečali tudi število obiskov saj smo želeli, da bi vsi stanovalci prejeli obisk s strani enega svojca. Tukaj vas prosimo za razumevanje, če niste prišli na vrsto 1 x tedensko, kot smo prvotna planirali. Hkrati se vam zahvaljujemo za sočutje in složnost, da s prilagajanjem terminom omogočimo stik vsem stanovalcem.

Želeli bi vas obvestiti, da se v sredo 30.12.2020 z naše strani ne bo možno sprejemati klicev za naročanje obiskov. Termini obiskov so namreč zasedeni vse do 5.1.2021. Vljudno vas prosimo, da najavo obiska ponovno naročate od 4.1.2021 dalje. Ura za naročanje ostaja nespremenjena.

ob ponedeljkih, sredah in petkih od 9.00 do 10.30 ure in od 13.30 do 15.00 ure.

Za najavo obiska pokličite na telefonsko številko:041 / 466 – 838

Zaradi lažje organizacije dela, vas iskreno prosimo, da v zvezi z najavo obiskov kličete samo v zgoraj navedenem času.

Sporočamo vam, da imamo v dnevu dva termina, če ne vzpostavite klica v jutranjem terminu le tega opravite v popoldanskem.

Dragi svojci, naj čas nikoli ne mineva tako hitro, da ne bi obstali in pomislili, se nasmehnili in občutili lepoto tega, da imamo drug drugega.

VSE DOBRO V NOVEM LETU 2021!

                                                                                   Vodstvo DOMA POD GORCO 

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content