V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

OBVESTILO OBISKOVALCEM

Spoštovani svojci,

iz medijev smo izvedeli, da je minister za delo g. Janez Cigler Kralj (Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti) na današnji novinarski konferenci (30.04.2020) najavil, da so spet dovoljeni obiski v domovih za starejše oz. podal priporočilo, da s sproščanjem obiskov ter omogočanjem ostalih storitev domovi pričnejo najkasneje 11. maja 2020.

Poudaril je, da lahko potekajo le ob predhodni najavi in ob striktnem upoštevanju vseh navodil in ukrepov, ki jih do sedaj še nismo prejeli, zato je do nadaljnjega Dom pod gorco še zmeraj zaprt za zunanje obiske. Dokler ne bomo dobili jasnih navodil, smernic in protokolov, ki bodo omogočili varnost naših stanovalcev, bomo izvajali dosedanje ukrepe.

Hitre odločitve brez jasnih navodil so bojazen za vnos virusa COVID-19 v naš dom, zato vas prosimo za strpnost in razumevanje. Menimo, da smo domovi v tem času naredili maksimalno na področju preventive in bi bila sprostitev ukrepov iz danes na jutri lahko usodna.

Ko bomo prejeli vsa podrobna navodila in protokole obiskov, ki bodo v smeri zagotavljanja maksimalne varnostni naših stanovalcev, vas bomo o tem takoj obvestili. Takrat bo tudi možna predhodna najava obiskov.

Do takrat pa vas iskreno prosimo za razumevanje.

Vse dobro,

Gregor ŽIGON, direktor

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content