V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

OBVESTILO

Spoštovani, 

sporočamo vam, da smo v našem domu brez okužb in da se tako stanovalci kot zaposleni dobro počutimo.

Žal pa je epidemiološka slika na državni ravni zelo slaba, zato vas vljudno prosimo, da spoštujete ukrepe in se ravnate po naših navodilih. Vsakršna kršitev navodil namreč predstavlja nevarnost za okužbo in s tem izpostavljenost tveganja za naše stanovalce.

V skladu s sprejetim odlokom Vlade RS z dne 6.11.2021 vas prosimo, da upoštevate naslednja priporočila:

  • Obiske omogočamo samo zdravimosebam, ki imajo potrdilo o izpolnitvi PCT v digitalni ali papirnati obliki s QR kodo. Pri dokazovanju pogoja PCT se je potrebno izkazati z veljavnim osebnim dokumentom.

  • Obiski so omejeni na eno zdravo odraslo osebo.

  • Obiski otrok, ki ne morejo izkazovati pogoja PCT (otroci stari pod 12 let) v naslednjih 2 tednih niso možni.

Če pri sebi opazite znake koronavirusne bolezni ali ste pozitivni na Covid -19 in ste bili v roku 14 dni pred pojavom znakov okužbe na obisku v našem domu, nas prosim seznanite, da lahko sledimo stikom in preprečimo morebiten vnos okužbe v dom.

Uporaba zaščitne kirurške maske je obvezna pri gibanju in zadrževanju v vseh prostorih v notranjosti doma in na vseh zunanjih javnih površinah okrog doma, če ni mogoče zagotoviti medsebojne razdalje 1,5 m.

Prosimo vas, da v tem času svojih bližnjih ne vozite domov, v nakupovalna središča, banke, pošte,.., saj je tveganje v zunanjem okolju zelo veliko. V kolikor pa je to nujno potrebno, se za izhod stanovalcev dogovorite po predhodni najavi v socialni službi ali vodji službe zdravstvene nege in oskrbe.

Prosimo vas, da v času obiskov upoštevate vse higienske ukrepe:

  • pravilna uporaba kirurške zaščitne maske,

  • razkuževanje rok in

  • vzdrževanje varne medsebojne razdalje.

Prosimo vas, da upoštevate vse zgoraj navedene ukrepe, saj so ključnega pomena za preprečevanje širjenja okužbe Covid-19 in ostalih respiratornih obolenj.

Hvala za vašo podporo in razumevanje.

                                                                               VODSTVO DOMA POD GORCO 

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content