V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

Nov cenik s 01.oktobrom 2017

Obveščamo vas, da se je s 01.oktobrom 2017 spremenil Cenik oskrbnega dne zaradi spremembe Aneksa k Kolektivni pogodbi za dejavnost zdravstva in socialnega varstva Slovenije, na podlagi katerega so se povečali stroški dela s 01.07.2017. Pravilnik o metodologiji za oblikovanje cen socialno varstvenih storitev v 4.odstavku 40.člena določa, da lahko izvajalec med letom dodatno uskladi ceno, če se stroški dela spremenijo za več kot 1,5%. Stroški dela so se povečali za več kot 1,5%.

Zadnja uskladitev cen je bila izvedena leta 2012. Vsako uskladitev cen potrdi Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti (v nadaljevanju MDDSZ). MDDSZ je potrdilo povečanje cene oskrbnega dne. Cena oskrbnega dne se je spremenila s 01.10.2017 za oskrbo I za 2,3% (v skladu s tem je povečanje enako za oskrbo II in oskrbo III, torej za 2,3%) in za oskrbo IV za 2,5%.

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content