V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

Naša psička Zlatka je postala “zvezda”

Prav gotovo ste že naleteli na Zlatko, ko ste prišli v naš DOM POD GORCO? Zlatko?! Katero Zlatko? Ja, psičko Zlatko, a ne poznate psičke Zlatke? Aja, Zlatko! Tako bi porekli verjetno vsi, ki zadnjega pol leta prihajajo v naš DOM POD GORCO. Ker je preprosto nemogoče, da Zlatka ne bi očarala vse. Vsi so “podlegli” njeni mladostni igrivosti in posebnemu “pasjemu šarmu”, ki ga ima naša Zlatka na preteg. Je le “zlata prinašalka” in te že v osnovi očarajo vse, ker so preprosto “zlate”. Naša Zlatka dvakrat. Ker je zlata prinašalka Zlatka. Za njo je zadolžena naša delovna inštruktorica Suzana Žnidarič, katere naloga je, da Zlatko s strokovno pomočjo prelevi v (ne v leva, ne) v pravega psa pomočnika – sodelavca našim fizioterapevtom in delovnim terapevtom. Zato seveda Zlatka hodi v “šolo”. Seveda za njo skrbijo tudi drugi sodelavci, od Slavka Gorjupa do Nike, Aleša in številnih drugih, ki jo vodijo vsak dan na sprehode. 

Zlatka je postala naša “zvezda”. V medijih se pojavlja več kot diva Helena Blagne (no, skoraj toliko) ali predsednik Borut Pahor. Samo vprašanje časa je, kdaj jo bo Lado Bizovičar poklical ” Na žar”. Seveda ne na sočni zrezek (žal Zlatka, cena slave pač), ampak na oddajo. Suzana bo postala počasi še njen manager. Več o naši Zlatki lahko najdete tukaj in seveda tukaj , pa v Večeru in …. verjetno še kje. Pa poiščite sami ali kot bi rekla Zlatka “Hov, hooov, hov, hooov,hoooooov…”

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content