V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

Kaj se bo dogajalo v poletnem juliju?

Na vrata trka že prvi, “pravi” poletni mesec, mesec julij. Šola se je končala, počitnice so se začele in tudi zaposleni se bodo odpravili na zaslužen dopust. Malo je treba “presekati”, kajne? A to ne pomeni, da se v DOMU POD GORCO v juliju ne bo nič dogajalo! Seveda ne bo toliko prireditev z zunanjimi gosti, a si bomo poletno obarvan julij popestrili kar sami, kajne? Kaj se bo torej dogajalo? Organizirali bomo športne igre, sladoledni dan s kvizom, povabili smo glasbeno skupino Bica Band iz Dravograda in Ruške frajtonarje s pevci Ruševci (več tukaj). Prav tako bodo se odvijale v juliju določene naše stalne aktivnosti, med katerimi seveda ostajajo aktivnosti po nadstropjih enkrat do dvakrat tedensko ob 9.30 uri. Saj si ne moremo predstavljati torka brez tombole (vsak torek od 9.30 do 10.30 ure v športnem centru) ali igre bridga z izkušenimi igralci bridga iz Štajerskega bridge kluba (vsak torek od 10.15 in 11.45 ure v športnem centru), kajne? Prav tako bo vsak torek v juliju tudi telovadba “1001 gib” ob 15.00 uri v športnem centru, ki jo vodi zunanji vaditelj. Prvo polovico meseca bodo v torek ob 13.00 uri tudi vaje našega zborčka pod vodstvom zborovodkinje Katje. Ker pa je toplo, bomo organizirali sprehode v okolici doma v petek, 08. julija in 29.julija. Občudovali bomo čudovito naravo v okolici doma, nekoliko posedeli pred samim domom, pokramljali in se odžejali z borovničevim sokom. Tudi kakšen sladoled in lubenica nas bosta presenetila v juliju. Kar tako, za slajši dan. V četrtek, 21.07.2016, bomo organizirali Mini kino, in v torek, 26.07. praznovanje rojstnih dni stanovalcev, rojenih julija. V četrtek, 07. julija, pa bomo organizirali kuharsko urico z varuhinjami. Kuharske urice so vedno zelo obiskane, saj potem vedno nekaj dobrega pojemo, vmes pa pojemo. Tudi jutranja kavica z upravo, da bomo spet malo poklepetali, bo. Tokrat v četrtek, 14.julija, ob 9.00 uri, kakor smo navajeni.

Ne smemo pozabiti tudi na vodeno telovadbo z Društvom Trepetlika za bolnike s Parkinsovo boleznijo in drugimi ekstrapiramidnimi motnjami. Telovadba bo 07. in 21. julija od 15.30 do 17.30 ure v jedilnici DOMA POD GORCO.

No, kaj smo vam rekli? Ne bomo samo spali v mesecu juliju, kajne? Naj se dogaja tudi v juliju v našem DOMU POD GORCO!

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content