V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

Gibanje, gibanje in še enkrat gibanje

Gibanje je koristno! Seveda! To čivkajo že vrabci na strehi, kako ne bi tega vsi vedeli. A včasih nam je kar težko zbrati tisto začetno energijo, da bi se odpravili na organizirano vadbo. Kaj če bi letos sklenili, da bo ta jesen drugačna? Bolj razgibana. Pa bomo na silvestrovo plesali, da se bo kar kadilo, tako lahke bodo noge. No, vsaj počutili se bomo bolje. S septembrom se vračajo številne telesne aktivnosti in organizirane vadbe. Poiščite tisto, ki vam najbolj ustreza in se nam pridružite. Veseli vas bomo!

Vsak torek od 15.00 do 16.00 ure načrtujemo telovadbo »1001 gib« v športnem centru. Odvijala se bo pod vodstvom zunanjega vaditelja. Vsak prvi in tretji četrtek med 15.30 in 17.30 načrtujemo vodeno telovadbo za Društvo bolnikov s parkinsonizmom in drugimi ekstrapiramidnimi motnjami pod vodstvom Društva Trepetlika. Vse vaje potekajo pod strokovnim vodstvom fizioterapevta / delovnega terapevta v jedilnici doma. Ker so se šolarji vrnili v šolske klopi, bomo v septembru znova organizirali kakšen sprehod v okolici doma s šolarji Osnovne šole Janka Padežnika. Torej, aktivno v aktivno jesen!

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content