V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

Potovanje od Nizozemske do sanjskih Maldivov

Čas, ki ga preživimo v najlepših kotičkih našega planeta, zmeraj prehitro mine. S člani Leo kluba se bomo v obliki predavanja najprej odpravili na SZ naše Evrope. Obiskali bomo Nizozemsko, deželo mlinov na veter, cvetočih nasadov tulipanov, slikovitih vasi še iz starih časov, Amsterdam znan tudi po imenu »Severne Benetke« zaradi številnih vodnih kanalov.

Pot iz Evrope nas bo vodila do Šrilanke, deželi narodnih parkov, kjer lahko na vsakem koraku začutimo stik tropske sedanjosti in kolonialne preteklosti. Ves čas se gibljemo v bujnem tropskem zelenju, v objemu Budizma in tisočerih gozdov, ki nas spremljajo na vsakem koraku.

Želja vsakega izmed nas je, da se vsako potovanje zaključi pravljično. Zato se v zadnjem delu potovanja odpravljamo še na koralne grebene vseh barv in oblik. Pravljični Maldivi so sanje skoraj vsake ženske, ki enkrat v življenju pomisli na bosonogo poroko na plaži tega tropskega raja. Maldivi so geografski čudež 26 koralnih atolov, ki ležijo v azurno modrem morju Indijskega oceana in hkrati popolna kulisa za brezčasno poležavanje na plaži, potapljanje v lastne misli in razvajanje na sto in en način. Ah, ja…pravljica. Pridružite se nam tudi vi, in sicer v soboto, 27. oktobra 2018, ob 9.30 v jedilnici DOMA POD GORCO. Srečno.

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content