V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

DAN ODPRTIH VRAT DOMA POD GORCO

DOM POD GORCO bo 11. junija 2022, od 9.30 ure naprej  ponovno na stežaj odprl svoja vrata ožji in širši skupnosti z namenom, da predstavi ne zgolj samo življenje, ampak prijetno domovanje stanovalcev Doma pod gorco. To je dan, ko pišemo zgodbo s humanitarno noto, s pridihom kulinarike, zabave in druženja v smislu, KAR OD SRCA PRIDE, SE SRCA PRIME.

Ker verjamemo, da želite biti del naše zgodbe, vas vabimo v soboto, 11. junija 2022, od 9.30 ure dalje, da skupaj rišemo nasmehe na obraze naših stanovalcev in naših srčnih zaposlenih. Zabavali in družili se bomo z našimi povabljenimi prijatelji na vinsko kulinarični tržnici in ker nam je mar tudi za starejše v socialni stiski, bomo vsa sredstva iz »kuharskih kotličkov« namenili  društvu UP-ornik. Še posebej bomo tako stanovalci kot zaposleni veseli dobre družbe Marcosta Tavaresa, Matjaža Javnšnika, Helene Blagne in seveda VAS, dragih obiskovalcev.

Zatorej se vidimo, v soboto, 11. junija 2022, od 9.30 ure dalje. 

ČE ŠE PRIDETE VI, BOMO VSI.

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content