V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

Česar ne smete zamuditi v Londonu…

Naši prijatelji iz Leo kluba nas bodo tokrat popeljali v nekoliko oddaljen London, prestolnico Anglije ter Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske, ki je eno najbolj živahnih mest na svetu. Velemesto ob reki Temzi je eno od najpomembnejših poslovnih, kulturnih, izobraževalnih in turističnih središč na svetu, ob tem pa nosi še naziv modne prestolnice in pomeni nebesa za tiste, ki jim nakupovanje pomeni pomemben del potovanja. Top znamenitosti, ki si jih po svojem potepanju po Londonu ne smete pozabiti ogledati so Parlament, Elizabetin stolp (96 metrov), ki stoji na severnem delu mogočne zgradbe in je bolj znan pod imenom Big Ben,Panoramsko kolo stoji nasproti Parlamenta, z vrha 135 metrov visoko vidite do 40 kilometrov daleč – vse do gradu Windsor. Buckinghamska palača je uradna kraljičina rezidenca in domovanje britanske kraljeve družine, legendarni dvižni most, ki povezuje bregova Temze, mogočna 111 metro visoka katedrala, njena kupola pa je med najvišjimi na svetu. V Londonu so čudoviti parki, vrveči trgi, znamenita gledališča in svetovno pomembni muzeji.

“Vstopna postaja” za obisk Londona je 28. april 2018, ob 9.30 v jedilnici Doma pod gorco, kjer nas čakata Katja in Luka z zanimivimi vsebinami Londona. Muhasto vreme odpade, tokrat sonce sije samo za nas.  Vabljeni!

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content