V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

9. rojstni dan DOMA POD GORCO

Številka devet pomeni prihod na cilj, konec nečesa, ki prinese nov začetek. Vse kar smo do sedaj doživeli, gradili in ustvarjali predstavlja modrost in izkušnje. Veliko smo naredili, veliko naš še čaka, modrost in izkušnje nam bodo pri tem pomagale. Smo v obdobju, ko smo že dobro prepleteni z okoljem in prijatelji ter znanci, ki cenijo »dom« prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi. Za rojstni dan smo se odločili, da ga zato preživimo v družbi ljudi, s katerimi želimo pokramljati in deliti svoj čas. In to ste vi, naši najbolj »cool« stanovalci, naši srčni zaposleninaši razumevajoči svojci in vi, dragi prijatelji, ki že devet let z nami uspešno krmarite v medsebojnem zaupanju in sodelovanju.

Zatorej, vidimo se, v petek, 14. februarja, ob 10. uri DOMU POD GORCO. Dan, kot se za rojstni dan spodobi, dan dobre družbe, dobre zabave, dobrih gostov in brez okusne torte in presenečenj ne gre…

Vabljeni v našo družbo.

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content