V sožitju prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi je moj Dom pod gorco.

8. rojstni dan Doma pod gorco

14. februar 2019. Dan in mesec, ki je za vse stanovalce, zaposlene, svojce in naše prijatelje DOMA POD GORCO zelo pomemben. Zakaj? Pred osmimi leti smo začeli z majhnimi nebogljenimi koraki, počasi in polni entuziazma stopicati naprej in letos dopolnili osmi rojstni dan. Spominjamo se lepih trenutkov, tudi tisti bolj razburkani se nam občasno prikradejo v misli. Ampak ti so bili le naša preizkušnja in nov izziv. Smo v obdobju, ko smo že dobro prepleteni z okoljem in prijatelji ter znanci, ki cenijo »dom« prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi. Za rojstni dan smo se odločili, da ga zato izključno preživimo v družbi ljudi, s katerimi želimo pokramljati in deliti svoj čas. In to ste vi, naši najbolj »cool« stanovalci, naši srčni zaposleni, naši razumevajoči svojci in vi, dragi prijatelji, ki že osem let  z nami uspešno krmariite v medsebojnem zaupanju in sodelovanju. 

Zatorej, vidimo se, v četrtek, 14. februarja, ob 10. uri v DOMU POD GORCO. Dan, kot se za rojstni dan spodobi, dan dobre družbe, dobre zabave, dobrih gostov in brez okusne torte in svečk ne gre… 

 Vabljeni v našo družbo.

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content